Наукова робота студентів


Студенти факультету фізичного виховання і спорту відвідують проблемні групи та наукові гуртки кафедри, проводять дослідження та впроваджують свої результати в освітній та навчально-тренувальний процес, висвітлюють їх у наукових публікаціях. Найкращі студентські роботи, виконані під керівництвом викладачів кафедри систематично беруть участь у конкурсі наукових робіт, який відбувається у два етапи.

Так, за результатами проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА І СПОРТ» наукові роботи наших студентів ставали переможцями та призерами:

2015 р. – Мельник Оксана ІІ місце (науковий керівник доц. Вознюк Т.В.)

2016 р. – Скочиляс Марина ІІІ місце (науковий керівник доц. Вознюк Т.В.)

2017 р. - Рак Катерина, Муляр Марія ІІ місце (науковий керівник доц. Вознюк Т.В.)

2018 р. - Липовецька Юлія (науковий керівник доц. Щепотіна Н.Ю.) ІІ місце та Сенів Мар’яна (науковий керівник доц. Вознюк Т.В.) ІІІ місце.

2019 р. - Сенів Мар’яна (науковий керівник доц. Вознюк Т.В.) ІІІ місце.

2020 р. – Сенів Мар’яна І місце та Дідик Наталія ІІІ місце (науковий керівник доц. Вознюк Т.В.)

2021 р. – Бажан Максим, Діберт Анастасія (науковий керівник доц. Вознюк Т.В.) ІІ місце

Доц. Романенко В.В. систематично проводить підготовку студентів для участі в Олімпіадах з «Олімпійського та професійного спорту». Так, під його керівництвом займали призові місця такі студенти:

2018 р. Сенів Мар’яна (ІІІ місце)

2019 р. Липовецька Юлія




Збірник наукових праць студентів

«Фізична культура, спорт та фізична реабілітація в сучасному суспільстві»

Студенти факультету фізичного виховання і спорту щорічно беруть участь у науково-практичній конференції «Фізична культура, спорт та фізична реабілітація в сучасному суспільстві», шляхом публікацій наукових праць, що стосуються проблем теорії і методики фізичного виховання, дитячо-юнацького спорту і спорту вищих досягнень, міжнародного руху «Спорт для всіх», олімпійської освіти і фізичної реабілітації


Інформаційний лист конференції